Daggry - Grys Private Pasningsordning

Pris og betaling i Daggry

- Grys Private Pasningsordning

Egenbetalingen for forældre i Daggry ligger på

omkring 2.600 kr. om måneden "all inclusive"

daggry privat pasningsordning

Prisen i Daggry afhænger af, hvilket tilskud du modtager fra din kommune.

Jeg har valgt at gøre det på denne måde, så alle forældre har nogenlunde samme egenbetaling på cirka 2.600 kr. 


Eksempel (2023)

Samlet pris for tilbuddet: 10.300 kr.

Tilskud i Køge kommune: 7.702 kr.

Egenbetaling: 2.598 kr.


I betaler altså 2.598 kr. som forældre, og det dækker alle udgifter. Jeg har barnevogne til at sove i, klude, bleer, cremer osv. Lækker mad er også en del af tilbuddet. Det eneste I som forældre skal medbringe er skiftetøj, overtøj, bamse, sutter eller andre tryghedsting. Og så jeres barn, selvfølgelig.


Kommunen ændrer deres tilskud en gang om året, og derfor forbeholder jeg mig også retten til at ændre prisen en gang om året, så egenbetalingen forbliver nogenlunde fast.


Prisen er IKKE et udtryk for kvaliteten af tilbuddet, men en håndsrækning til forældre, som ønsker at gå ned i tid på arbejde, men som ikke har mulighed for det økonomisk. Ellers er det blot lidt ekstra økonomisk frirum, som du kan bruge på at lave noget sjovt med dit barn.

Åbningstider: 07.00-16.00 mandag-fredag

daggry privat pasningsordning

Åbningstider og ferie i Daggry

Åbningstiderne i Daggry er fleksible. Det betyder, at de kan tilpasses efter aftale. Hvis der er en dag i ny og næ, hvor du har behov for tidligere aflevering eller senere afhentning, kan vi aftale det. Jeg forventer, at forældre giver et estimat af, hvornår de afleverer og henter. For mange vil det være nogenlunde det samme hver uge, og så vil jeg blot have besked, hvis der er ændringer. Dette er både, så jeg kan planlægge dagen for de små, men også så jeg kan planlægge Thorbjørns aflevering og afhentning i børnehaven.


Ferie meldes ud til forældre for et år ad gangen. Daggry holder ferielukket omkring 7 uger om året. Prisen er også af denne grund sat lavere end de kommunale tilbud, da forældre selv skal dække ferie. Mine ferier følger i høj grad skoleferierne.


Jeg er fleksibel, og det er vigtigt for mig, at vi har et godt og åbent samarbejde, hvor alle er glade. 


ferie i grys private pasningsordning